Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریفی مقدم دبیر کل خانه پرستاری ایران در گفتگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اظهار کرد: پرستاری یکی از مشاغل سخت کشور است از این رو بسیاری از پرستاران هیچ تمایلی به اضافه کاری در بیمارستان‌های دولتی، خصوصی و یا مراکز درمانی ندارند.

وی ادامه داد: پرستارانی که استخدام رسمی دولت هستند حقوق ثابت ماهانه دولتی دریافت می‌کنند اما نیروهای شرکتی در برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور همین حقوق ماهیانه را با تاخیر دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی مقدم با اشاره به ادغام کارانه پرستاران با اضافه کاری تحت عنوان طرح قاصدک گفت: اجرای طرح قاصدک و یکی بودن اضافه کاری با کارانه پرستاران سبب شده است تا اضافه کاری پرستاران با تاخیرهای یک ساله و به همراه کارانه‌ آن ها پرداخت شود، مسئله ای که پرستاران را از نظر مسائل مالی با مشکل مواجهه کرده است.

دبیر کل خانه پرستاری ایران عنوان کرد: محیط سخت کاری، نرخ پایین اضافه کاری ها و جدا نبودن اضافه کاری از کارانه پرستاران سبب شده است تا بسیاری از همکاران حاضر به اضافه کاری در محیط کاری خود نباشند و همین مسئله باعث ایجاد کمبود نیرو در برخی از مراکز درمانی شده است.

وی ادامه داد: امروزه پرستاران به ازای هر ساعت اضافه کاری بین 4 تا 6 هزار تومان دریافت می‌کنند که دربرابر کار بسیار سخت‌آن ها  مبلغ بسیار ناچیزی  است.

وی ادامه داد: طی شش ماه گذشته، جلساتی متعدد با معاونت پرستاری وزارت بهداشت مبنی بر جداسازی اضافه کاری از کارانه پرستاران انجام ولی تا به امروز نتایج مثبتی حاصل نشده است.

شریفی مقدم اضافه کرد: من امیدوارم اضافه کاری پرستاران از کارانه آنها که تحت عنوان طرح قاصدک انجام می‌شود از یکدیگر تفکیک شود زیرا پرستاران را با مشکلات مالی و تاخیر در پرداخت مطالبات رو به رو می‌سازد.

انتهای پیام/

آیا طرح قاصدک به نفع پرستاران است؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف رحیمی افزود: تصویب فوق العاده خاص در واپسین لحظات جمع بندی جداول بودجه ۱۴۰۳ انجام گرفت. این اتفاق با همراهی نمایندگان مجلس دوازدهم با کادر درمان و همچنین در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی درباره تصویب بودجه فوق العاده خاص افزود: هر چند خواسته پرستاران تصویب این قانون با ضرایب بالاتر از ضریب فعلی می‌باشد اما سازمان نظام پرستاری این اقدام نمایندگان را قابل تقدیر می‌داند.

رحیمی ضمن تقدیر از دیگر ارگان‌ها و سازمان‌های همراه در پیگیری و تصویب این قانون، تصریح کرد: این اتفاق در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی تاکید کرد: با وجود شرایط سخت کاری و نوسانات اقتصادی، پرستاران به شدت تحت فشار بوده و متأسفانه هر روز اخبار نگران کننده‌ای از جای جای کشور به گوش می‌رسد. تصویب فوق‌العاده خاص اتفاقی مبارک اما ناکافی برای ایجاد انگیزه کادر درمان است.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری در ادامه گفت: انتظار ما همراهی دولت با خواسته‌های سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت در پیگیری و تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران است.

کد خبر 6095981 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند